Autobedrijf Vermeulen :: Schoolstraat 24 - 30 :: 5124 RM Molenschot :: info@vermeulenautos.nl :: 0161 41 1648

meer dan 50 jaar ervaring

OVER ONS

Aan de Schoolstraat in Molenschot bevindt zich het familiebedrijf Autobedrijf Vermeulen B.V. Een bedrijf waar service en kwaliteit voor de klant voorop staan.

Een ruime veertig jaar geleden startte Jan Vermeulen Autobedrijf Vermeulen. Het was destijds een klein bedrijfje, waar de plaatselijke bevolking wat kleine reparaties uit liet voeren. Maar al snel groeide het bedrijf en kwamen er klanten van buiten Molenschot naar de garage.

In 1999 kwam zoon Mike Vermeulen in de zaak en groeide het bedrijf verder. De laatste jaren is zowel de werkplaats als het aantal medewerkers verdubbeld. Met een ultra moderne werkplaats met 9 hefbruggen en alle mogelijke moderne apparatuur vindt u nu veertig jaar later alles voor uw auto bij Autobedrijf Vermeulen om een brede klantenkring van dienst te kunnen zijn.

Door de persoonlijke passie voor het merk OPEL van de Familie Vermeulen is het bedrijf uitgegroeid naar de Opel specialist voor  Gilze en Rijen, Breda, Tilburg, Oosterhout en omstreken. Naast het ‘Opel specialisme’ is  kennis voor alle mogelijke technieken en merken de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Door continu deze kennis en apparatuur up to date te houden, via trainingen, updates, etc., zijn we nu en ook in de toekomst in staat om alle mogelijke auto’s te repareren en te onderhouden.

U bent dus met alle mogelijke merken welkom bij Autobedrijf Vermeulen.

Aangepaste openingstijden in de vakantie


In de vakantie hebben wij aangepaste openingstijden op zaterdag:

Onze werkplaats en showroom zijn in de maanden juli en augustus op zaterdagen geopend van 9.00 tot 12.00 uur.
De showroom is op zaterdagmiddag alleen op afspraak geopend.

Dit zal sluiten in 20 seconden